Бінарне лабораторне заняття

13 грудня 2016 року викладачами Ілляшенко Л. О. , Гончаровою О. В., Портною Ю. О.,  у групах ВХП – 98,99 було проведено бінарне лабораторне заняття з дисциплін «Організація обслуговування в ЗРГ» та «Технологія виробництва кулінарної продукції» на тему «Правила приготування та подавання страв та напоїв».

Заняття відбулося у формі ділової гри. Викладачі створили атмосферу зацікавленості та творчості. Було ретельно продумано розташування обладнання, продумані форми організації роботи студентів, відповідно розставлені столи. Студенти продемонстрували глибокі теоретичні знання та практичні вміння з приготування рибних, м’ясних, овочевих, солодких, борошняних страв та змішаних напоїв. Продемонстровано методи подавання напоїв, здійснення процесу фламбування, транширування, змішування. Сервірування столів виконано з урахуванням циклу зимових свят, що наближаються.

DSC00093 DSC00097 DSC00098 DSC00099 DSC00100 DSC00106 DSC00115 DSC00119 DSC00124 DSC00130 DSC00131 DSC00136 DSC00140 DSC00144 DSC00155 DSC00165 DSC00169 DSC00175 DSC00178 DSC00180 DSC00184 DSC00187 DSC00189

Викладачі продемонстрували високий професіоналізм і відданість своїй справі, а студенти – готовність працювати в закладах ресторанного господарства.

Previous Article
Next Article