Циклова комісія технологічних дисциплін
Циклова комісія технологічних дисциплін працює над проблемою :
«Найважливіше завдання творчого викладача – розпізнати, виявити, розкрити, виростити, виплекати в кожного студента його неповторно індивідуальний талант».
Головними напрямками роботи циклової комісії технологічних дисциплін над даною проблемою є:
- Реалізація педагогічної діяльності відповідно до Законів України, освітніх програм, положень та інших нормативних документів.
- Створення системи пошуку, розвитку й підтримки обдарованої молоді, стимулювання її до творчого саморозвитку та самовдосконалення.
- Організація та удосконалення індивідуальної роботи зі студентами.
- Удосконалення практичної підготовки студентів шляхом добору сучасних баз практики з потужним матеріально-технічним забезпеченням, тісної співпраці з творчими, талановитими фахівцями готельно-ресторанної справи.
- Вивчення та запровадження у навчально-виховний процес новітніх освітніх технологій.
- Удосконалення форм та методів педагогічної діяльності для забезпечення постійного зростання фахової майстерності педагогів.
Очолює циклову комісію викладач вищої кваліфікаційної категорії , викладач – методист Ілляшенко Людмила Олександрівна
До складу циклової комісії входять:
Казімірова М. В. – викладач хімії, екології вищої кваліфікаційної категорії, викладач — методист;
Марчук Т. В. – викладач хімії вищої кваліфікаційної категорії;
Сахно Л. О. – викладач мікробіології, санітарії та гігієни вищої кваліфікаційної категорії;
Смирнова Г. М. – викладач устаткування закладів ресторанного господарства, охорони праці вищої кваліфікаційної категорії;
Гончарова О. В. – викладач технології виробництва кулінарної продукції, кухні країн світу першої кваліфікаційної категорії
Андарак Н.О. – викладач організації обслуговування в закладах ресторанного господарства, кухні країн світу викладач вищої кваліфікаційної категорії
Портна Ю. О. — викладач організації виробництва кулінарної продукції, кухні країн світу другої кваліфікаційної категорії;
Чеботар Л. В. – майстер виробничого навчання
Бабко І. В. — викладач організації та технології обслуговування в готелях другої кваліфікаційної категорії;
Куриленко М. А. – викладач основи менеджменту, технології виробництва харчової продукції, кваліфікаційної категорії «спеціаліст»