Циклова комісія технологічних дисциплін

Циклова комісія технологічних  дисциплін працює над проблемою :  

«Найважливіше завдання творчого викладача – розпізнати, виявити, розкрити, виростити, виплекати в кожного студента  його неповторно індивідуальний талант».   

Головними напрямками роботи циклової комісії технологічних дисциплін над даною проблемою є:

  1. Реалізація педагогічної діяльності відповідно до Законів України, освітніх програм, положень та інших нормативних документів.
  2. Створення системи пошуку, розвитку й підтримки обдарованої молоді, стимулювання її до творчого саморозвитку та самовдосконалення.
  3. Організація та удосконалення індивідуальної роботи зі студентами.
  4. Удосконалення практичної підготовки студентів шляхом добору сучасних баз практики з потужним матеріально-технічним забезпеченням, тісної співпраці з творчими, талановитими фахівцями готельно-ресторанної справи.
  5. Вивчення та запровадження у навчально-виховний процес новітніх освітніх технологій.
  6. Удосконалення форм та методів педагогічної діяльності для забезпечення постійного зростання фахової майстерності педагогів.

Очолює циклову комісію викладач вищої кваліфікаційної категорії , викладач – методист Ілляшенко Людмила Олександрівна

До складу циклової комісії входять:

Казімірова М. В. – викладач хімії, екології  вищої кваліфікаційної категорії, викладач — методист;

Марчук Т. В. – викладач хімії вищої кваліфікаційної категорії;
Сахно Л. О. – викладач мікробіології, санітарії та гігієни вищої кваліфікаційної категорії;

Смирнова Г. М. – викладач устаткування закладів ресторанного господарства, охорони праці  вищої  кваліфікаційної категорії;
Гончарова  О. В. – викладач технології виробництва кулінарної продукції, кухні країн світу першої кваліфікаційної категорії

Андарак Н.О. – викладач організації обслуговування в закладах ресторанного господарства, кухні країн світу викладач вищої кваліфікаційної категорії
Портна Ю. О. — викладач організації  виробництва кулінарної продукції, кухні країн світу   другої кваліфікаційної категорії;
Чеботар Л. В.  – майстер виробничого навчання

Бабко І. В.  — викладач організації та технології обслуговування в готелях другої кваліфікаційної категорії;
Куриленко М. А.      – викладач основи менеджменту, технології виробництва харчової продукції, кваліфікаційної категорії «спеціаліст»