Відокремлений структурний підрозділ

До Міжнародного дня волонтера в коледжі проводився конкурс есе на тему “Мій волонтерський досвід”

В рамках місячника циклової комісії правових дисциплін 05.12.2023 р. до Міжнародного дня волонтера в коледжі проводився конкурс есе на тему “Мій волонтерський досвід”. Наші здобувачі освіти, не дивлячись на свій юний вік, мають різний життєвий досвід, в тому числі досвід життя  в умовах окупації, досвід виживання в умовах оперативного оточення м. Чернігова, досвід смертельно небезпечного виїзду з міста за відсутності жодного “зеленого” коридору, досвід волонтерства, навіть під час активних бойових дій.  При написанні есе здобувачі освіти ділились своїм досвідом благодійності та доброчинності, взаємодії з однодумцями, досвідом “пожертви” : “кишеньковими” коштами, часом, працею, навичками та здібностями, своїми силами та енергією.

А нерідко, саме здобувачі освіти, ставали авторами різноманітних волонтерських ініціатив: допомога ВПО, особам, що постраждали внаслідок підриву Каховської ГЕС, дітям з особливими освітніми потребами і звісно допомога Збройним силам України.

За результатами конкурсу есе  I місце отримала Страх Вікторія (гр. ПР-15), II  місце –  Агафонова Влада (гр. ХТ-14) , III місце – Лисенко Максим (гр. ПР-15).

Організатори конкурсу вітають переможців та дякують усім учасникам, хто поділився своїм волонтерським досвідом, думками, міркуваннями та спогадами.

Переможці у вигляді призів отримають блокноти для планування, в тому числі і для планування нових волонтерських ініціатив!