Відокремлений структурний підрозділ

Консультація по офіційному демонстраційному варіанті НМТ-2024 з математики

Для здобувачів освіти освітньо-професійних програм «Право» та «Соціальна робота» було проведено консультацію по офіційному демонстраційному варіанті НМТ-2024 з математики.
Під час консультації було проаналізовано зміст завдань та структуру блоку НМТ з математики, продемонстровано джерела для самостійної підготовки до тестування, наголошено про можливість скористатися довідковими матеріалами, обговорено різні аспекти підготовки до тесту та розглянуто типові помилки, які роблять здобувачі освіти. Було надано поради щодо вирішення завдань різної складності та використання стратегій для ефективного виконання завдань у межах обмеженого часу.
Наприкінці консультації здобувачі освіти разом з викладачем дійшли висновків, що для успішного складання НМТ із математики потрібно не тільки добре вивчити матеріал, але й вчитися розв’язувати різні типи задач, використовувати стратегії та бути готовим до роботи в умовах обмеженого часу. Регулярні тренування та використання різних методів підготовки можуть допомогти здобувачам освіти підготуватися до ефективного складання НМТ-2024 з математики.
Всі бажаючі здобувачі освіти також можуть пройти офіційний демонстраційний варіант НМТ-2024 з математики за наступними покликаннями:
https://zno.osvita.ua/mathematics/570/
https://testportal.gov.ua/wp-content/uploads/2024/02/NMT_2024-Matematyka-Demo_sajt.pdf