изображение_viber_2023-09-01_14-22-17-963

Щиро вітаємо вас з початком нового 2023-2024 навчального року!

Шановна студентсько-освітянська родина коледжу!
Щиро вітаємо вас з початком нового 2023-2024 навчального року!
Всупереч випробуванням долі, в суворих реаліях воєнного часу, ми продовжуємо освітній процес, щоб наше молоде покоління й надалі отримувало нові знання та розвивалося. Знання – основа прогресу та процвітання суспільства, запорука ефективної діяльності у будь-якій сфері та обов’язкова умова успішної кар’єри. Наше завдання на поточний навчальний рік – забезпечити всі умови для повноцінного, якісного та безпечного навчання.
Сьогодні ми, на своєму освітньому фронті, готуємо майбутніх високопрофесійних фахівців, формуючи національну свідомість та виховуємо патріотів України. Саме нам спільно доведеться вже скоро відновлювати рідну країну, застосовувати свої знання для її процвітання.
Пам’ятаймо, що можливістю працювати під мирним небом ми завдячуємо героїчним Збройним силам України. Віримо, що ми обов’язково переможемо ворога і будемо жити в європейській, розвинутій та вільній Україні!
Бажаємо всім мирного неба, міцного здоров’я та сили духу, наполегливості у здійсненні своїх планів. Нехай новий навчальний рік стане плідним на успіхи та вагомі досягнення на користь України, задля наближення нашої ПЕРЕМОГИ!
З Днем Знань! Все буде Україна!