изображение_viber_2023-06-30_15-10-40-097

Вітаємо вас з успішним завершенням навчання в коледжі!

Дорогі випускники! Вітаємо вас з успішним завершенням навчання в коледжі й здобуттям дипломів молодших спеціалістів та фахових молодших бакалаврів! Позаду студентські роки — найкращі роки вашого життя. Ми щиро вдячні вам за те, що місцем свого професійного становлення ви обрали саме наш коледж. Всі студентські роки ви прославляли коледж своїми перемогами в фахових конкурсах, олімпіадах, конференціях, берегли та збагачували його традиції.
Ваш внесок – це наполегливе навчання, активна участь у творчому культурному житті та спорті, студентське самоврядування, волонтерська робота і багато-багато справ та вчинків, які додалися до скарбниці здобутків коледжу.
Що побажати вам у цей важливий день? Міцного здоров’я і великої творчої енергії! Невпинно йти вперед, долати всі перешкоди, ніколи не здаватися! Змінюватися у світі, що зараз дуже швидко змінюється, але бути вірними собі і своїм принципам! Берегти зв’язки зі студентськими друзями, завжди допомагати один одному! Бути креативними, бути сильними, любити Україну і любити свою Альма Матер! І все буде добре. Все буде Україна!