Відокремлений структурний підрозділ

Засідання ОМО викладачів географії, біології, екології

02 листопада 2023 року з використанням сервісу Zoom було проведено засідання обласного методичного об’єднання викладачів географії, біології і екології закладів фахової передвищої освіти Чернігівської області.

На засіданні були присутні викладачі коледжу Казімірова М.В. та Бурдюгова С.І.

Присутні обговорили основні напрямки роботи обласного методичного об’єднання на 2023-2024 н.р.

Казімірова М.В., виступила з доповіддю на тему «Використання інформаційних технологій при викладанні природничих дисциплін у закладах фахової передвищої освіти». Викладачка розповіла про онлайн бібліотеки, онлайн дошки Twiddla, Miro, Jamboard, онлайн інструменти для створення і проходження блог-квестів, проєктної роботи, публікації результатів досліджень Blogger, Coggle та Google Earth, онлайн симуляції Phet, Labs Land, Worldwide telescope, онлайн інструменти для оцінювання Word Wall, Socrative та інші сервісі, платформи, які допомагають зробити процес навчання більш ефективним. Марина Валеріївна поділилася досвідом впровадження Google форм для проведення практичних та лабораторних робіт з хімії, біології і екології.

Скиба Д.В., викладач КЗ «Прилуцький фаховий медичний коледж» Чернігівської обласної ради, виступив з питанням «Використання віртуальних екскурсій у контексті поглибленого вивчення природничих дисциплін». Викладач презентував віртуальну екскурсію «Пташиний світ для молодих дослідників» Прилуцького краєзнавчого музею імені В. І .Маслова.