Відокремлений структурний підрозділ

Засідання ОМО викладачів загальнотехнічних та спеціальних дисциплін ЗФПО Чернігівської області

03.11.2023 року відбулось засідання Обласного методичного об’єднання викладачів загальнотехнічних та спеціальних дисциплін закладів фахової передвищої освіти Чернігівської області.

Викладачі А.СМАГЛЮК, Ю. ПОРТНА взяли участь в засіданні.

Нараду відкрила Голова методичного обʼєднання Тетяна Ковальова, яка привітала всіх учасників зібрання та побажала плідної роботи.

Ірина ПОЦЕЛУЙКО викладач-методист ВСП «ФКТКТ НУ «Чернігівська політехніка» проінформувала про проведення 21.11.2023 року Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції соціально-економічних перетворень в умовах війни», поділилася досвідом оформлення тез та запросила учасників ОМО до участі.

Кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри економіки та соціальних дисциплін Академії Державної пенітенціарної служби, капітан внутрішньої служби Крістіна СІРЕНКО продовжила засідання та ознайомила учасників з інструктивно-методичними рекомендаціями щодо розробки дидактичних матеріалів з навчальних дисциплін у закладах вищої освіти.

Вячеслав КРАПИВА викладач ВСП «ФКТКТ НУ «Чернігівська політехніка»
розповів про методику створення електронних посібників – сучасного цифрового освітнього середовища.

Голова методичного об’єднання ТетянаКОВАЛЬОВА підсумувала результати проведеної роботи ОМО, ознайомила учасників з основними завданнями на 2023/2024 навчальний рік та запропонувала учасникам сформувати робочі групи відповідних дисциплін, розробити матеріали щодо проведення обласних онлайн-олімпіад зі спеціальних дисциплін (з електротехніки та електроніки та ін.) з використанням інтерактивних цифрових навчальних програм.