Відокремлений структурний підрозділ

Обласне методичне засідання викладачів географії, біології та екології

17 квітня 2024 року відбулося обласне методичне засідання викладачів географії, біології та екології. У засіданні взяли участь викладачі коледжу Марина Казімірова, Оксана Єрмоленко, Світлана Бурдюгова, Альона Ємець.

Оксана Єрмоленко виступила з темою доповіді «Створення інтерактивних робочих аркушів на платформі Wizer.me». Назвала переваги інтерактивного робочого аркушу. Серед них виділила візуалізацію, гейміфікацію, мобільність, доступність та ін.

Вона зазначила, що інтерактивні аркуші допомагають організувати процес дистанційного та змішаного навчання, сприяють активізації пізнавальної діяльності, покращують концентрацію, розвивають творчий потенціал здобувачів освіти.

Пані Оксана детально розповіла про особливості використання платформи Wizer.me.

Олександр Микула, викладач ВСП «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України», виступив з темою «Викладання біології та хімії в умовах штучного інтелекту». Він ознайомив із завданням штучного інтелекту, розглянув варіанти розвитку ШІ в освіті та концепції розвитку штучного інтелекту в України.

Наталія Муляр, викладач Прилуцького фахового технічного коледжу, поділилася досвідом роботи просвітницького центу на базі коледжу.