Бінарне лабораторне заняття
13 грудня 2016 року викладачами Ілляшенко Л. О. , Гончаровою О. В., Портною Ю. О., у групах ВХП – 98,99 було проведено бінарне лабораторне заняття з дисциплін «Організація обслуговування в ЗРГ» та «Технологія виробництва кулінарної продукції» на тему «Правила приготування та подавання страв та напоїв».
Заняття відбулося у формі ділової гри. Викладачі створили атмосферу зацікавленості та творчості. Було ретельно продумано розташування обладнання, продумані форми організації роботи студентів, відповідно розставлені столи. Студенти продемонстрували глибокі теоретичні знання та практичні вміння з приготування рибних, м’ясних, овочевих, солодких, борошняних страв та змішаних напоїв. Продемонстровано методи подавання напоїв, здійснення процесу фламбування, транширування, змішування. Сервірування столів виконано з урахуванням циклу зимових свят, що наближаються.
Викладачі продемонстрували високий професіоналізм і відданість своїй справі, а студенти – готовність працювати в закладах ресторанного господарства.