Циклова комісія технологічних дисциплін
Циклова комісія технологічних дисциплін працює над проблемою :
«Найважливіше завдання творчого викладача – розпізнати, виявити, розкрити, виростити, виплекати в кожного студента його неповторно індивідуальний талант».
Головними напрямками роботи циклової комісії технологічних дисциплін над даною проблемою є:
- Реалізація педагогічної діяльності відповідно до Законів України, стандартів, положень та інших нормативних документів.
- Створення системи пошуку, розвитку й підтримки обдарованої молоді, стимулювання її до творчого саморозвитку та самовдосконалення.
- Організація та удосконалення індивідуальної роботи зі студентами.
- Удосконалення практичної підготовки студентів шляхом добору сучасних баз практики з потужним матеріально-технічним забезпеченням, тісної співпраці з творчими, талановитими фахівцями готельно-ресторанної справи.
- Вивчення та запровадження в освітній процес новітніх освітніх технологій.
- Удосконалення форм та методів педагогічної діяльності для забезпечення постійного зростання фахової майстерності педагогів
![]() До складу циклової комісії входять: |
Очолює циклову комісію:
Смаглюк А.О. – викладач другої кваліфікаційної категорії. Дисципліни: «Організація і технологія обслуговування в готелях», «Організація готельного господарства».
|
![]() |
Ілляшенко Л.О.– викладач вищої кваліфікаційної категорії, викладач-методист.
Дисципліна: «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства».
|
![]() |
Смирнова Г.М. – викладач вищої кваліфікаційної категорії.
Дисципліни: «Устаткування закладів ресторанного господарства», «Охорона праці».
|
![]() |
Гончарова О.В. – викладач вищої кваліфікаційної категорії.
Дисципліни: «Технологія виробництва кулінарної продукції», «Кухні країн світу».
|
![]() |
Єщенко І.В. – викладач першої кваліфікаційної категорії.
Дисципліни: «Організація та технологія обслуговування в готелях», «Основи туристичної діяльності», «Основи підприємницької діяльності».
|
![]() |
Картак О.В. – викладач кваліфікаційної категорії «спеціаліст».
Дисципліна: «Кухні країн світу», «Барна справа», «Технологія виробництва кулінарної продукції». |
Звіт роботи циклової комісії технологічних дисциплін (за 2020-2021 навчальний рік)