Участь у VII Міжнародній науковій конференції «Інновації та науковий потенціал світу»
Участь у VII Міжнародній науковій конференції «Інновації та науковий потенціал світу»
Участь у VII Міжнародній науковій конференції «Інновації та науковий потенціал світу»
Участь у VII Міжнародній науковій конференції «Інновації та науковий потенціал світу» 10 жовтня 2025 року
Майстер-клас із приготування страв сучасної кухні: том ям, биті огірки, бургери, сендвічі та мусовий торт
Сьогодні відбулася онлайн-зустріч здобувачів фахової передвищої освіти з фахівцями Центру протимінної діяльності, присвячена інформуванню про ризики, пов’язані з мінами, вибухонебезпечними предметами,
Дії співробітників в разі виникнення надзвичайних ситуацій