Захист курсових проєктів
Напередодні зимової екзаменаційної сесії студенти груп ХТ-3, ХТ-4 спеціальності 181 Харчові технології захищали курсові проекти.
На розгляд комісії представлені проекти кондитерських, кав’ярень, бургерних, млинчикових, хінкальних та інших типів закладів ресторанного господарства.
Під час виконання роботи студенти проводили маркетингові дослідження, формували виробничі програми, складали меню, розраховували та підбирали обладнання, креслили плани виробничих та торгівельних приміщень.
Змістовні, сучасні, креативні проєкти виконали студенти: Садова Олександра, Гонтаренко Віталіна, Опанасенко Діана, Гольнік Анастасія, Добривечір Крістіна, Приколота Сніжана, Максименко Ірина, Комок Ірина.