IMG_20210217_130347-1-780x400

Відкрите заняття Ілляшенко Л. О.

17 лютого 2021 року Ілляшенко Л. О. провела відкрите заняття з дисципліни «Організація виробництва у закладах ресторанного господарства» у групі ХТ — 7 на тему «Особливості роботи закладів ресторанного господарства». Вид заняття: семінар — дискусія.

Епіграф до заняття: «Ресторан — це  театр. Його мета – осліпити, вразити, розважити гостей… не видаючи того, яка за кулісами відбувається «Хіросіма».(Джек Бурден.  Таємниці кухні (Kitchen Confidential)

Актуальність теми:В  умовах бурхливого розвитку ресторанного господарства здобувачі освіти повинні бути обізнаними з особливостями та перспективністю здійснення підприємницької діяльності у ресторанному бізнесі.

Присутні : Смирнова Г. М., Портна Ю. О., Гончарова О.В., Андарак Н.О. Бурдюгова С. І.

Присутні зазначили, що заняття було проведено на високому методичному рівні, використані різні методи та форми роботи. Заняття відповідає сучасним тенденціям розвитку освіти.