вм

Круглий стіл «Кредитні спілки: історія і сьогодення»

27 жовтня 2021 року здобувачі фахової передвищої освіти економічного відділення груп ЕП–9 та ФБС-8 ВСП «Фаховий коледж економіки і технологій Національного університету «Чернігівська політехніка» з викладачем Петровською В.О. взяли онлай – участь у круглому столі «Кредитні спілки: історія і сьогодення».

Зустріч була проведена Чернігівською ОУНБ ім. В.Г. Короленка разом з представниками кредитних спілок Чернігівщини і присвячена Міжнародному дню кредитних спілок.

Здобувачі освіти познайомились з директоркою Чернігівської ОУНБ ім. В.Г. Короленка Аліференко І.М., яка розповіла про напрямки роботи бібліотеки та плідну співпрацю з представниками різних галузей Чернігівської області.

Карбовська Н.В. – завідувачка відділу документів з економічних, технічних природничих та сільськогосподарських наук Чернігівської ОУНБ ім. В.Г. Короленка познайомила з історією виникнення кредитних спілок.

Голова правління кредитної спілки «МОЯ РОДИНА» Маковій О.А. поділились практичним досвідом щодо забезпечення захисту прав і вкладів (депозитів) членів кредитних спілок та формування довіри населення до фінансового сектору.

Зустріч була цікавою та інформаційно насиченою.