изображение_viber_2021-12-10_10-57-12-605

Презентація проєкту «Кроки до безпечної громади: протидія булінгу у молодіжному середовищі / Steps to safe community: bullying prevention in the youth environment»

8 грудня 2021 року в коледжі відбулася презентація проєкту «Кроки до безпечної громади: протидія булінгу у молодіжному середовищі / Steps to safe community: bullying prevention in the youth environment».
У рамках проєкту розроблено настільну гру «Danger in Jungles» та соціальний перфоманс. Через гру та перфоманс проводяться уявні паралелі між світом тварин і світом людей. Головний меседж проєкту «Люди – не звірі».
Командою проєкту (доцентки кафедри соціальної роботи Децюк Т.М., координаторка проєкту, Захаріна М.І., Максьом К.В. та зав.кафедри маркетингу PR-технологій та логістики Вербицька А.В.) проведено ігровий турнір настільної гри «Danger in Jungles» з метою профілактики булінгу у студентському середовищі, а також перегляд відеозапису соціального перфомансу «Люди – не звірі» з подільшим обговоренням зі студентами. Проєкт реалізується ГО «Чернігів Європейський» у партнерстві з Національним університетом «Чернігівська політехніка» за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.