изображение_viber_2021-11-04_18-26-17-710

Засідання Обласного методичного об’єднання викладачів загально-технічних та спеціальних дисциплін

02 листопада 2021р.  о 10:00 на платформі Zoom відбулось засідання Обласного методичного об’єднання викладачів загально-технічних та спеціальних дисциплін (голова Ковальова Т.І.) інформатики та програмування (голова Данилова В.А.) Викладачі Білоока Т.П. та Примаченко В.Л. прийняли участь в засіданні ОМО та прийняли активну учать в обговоренні та дискусії з наступних питань:

  1. Затвердження плану роботи ОМО на 2021 – 2022н.р., відповідальні Ковальова Т.І., Данилова В.А., голова ОМО
  2. «Оцінювання знань студентів он-лайн під час дистанційного навчання та змішаного навчання»  відповідальні Савчук А.М., викладач Чернігівського фахового коледжу інженерії та дизайну КНУТД
  3. «Нечіткі моделі теорії ігор у системі управління інформаційною безпекою сільськогосподарських підприємств» відповідальні Нехай В.В. викладач ВСП «ФКТКТ НУ «Чернігівська політехніка»
  4. «Особливості планування навчального процесу з інформатики у закладах фахової передвищої освіти» відповідальні Ворожбит Н.М., викладач ВСП «ФКТКТ НУ «Чернігівська політехніка»
  5. Апробація методичних розробок:

МП з дисципліни «Технологія організація будівельного виробництва» Рябчук Я.І. викладач Остерського фахового коледжу будівництва та дизайну.