7н9

Бінарне заняття групи ГР-10 освітньо-професійної програми Готельно-ресторанна справа

Здобувачі освіти групи ГР-10 освітньо-професійної програми Готельно-ресторанна справа 6 грудня 2021р. на бінарному занятті з організації виробництва та виробництва кулінарної продукції вдосконалювали загальні та спеціальні компетентності щодо розроблення, оформлення технологічної документації. За умовами завдання студенти спостерігали за технологічними процесами: підготуванням продуктів; замішуванням тіста; формуванням напівфабрикатів; випіканням. Ретельно відстежували всі стадії виробничого процесу, зважуючи продукти і занотовуючи дані до технологічних карток. Визначали вихід готових виробів та створювали сучасні презентації.

Використовуючи дані досліджень, проведених напередодні, щодо цінової політики діючих закладів харчування міста, розрахували вартість виробів.

Студенти довели здатність застосовувати знання у практичних ситуаціях, працювати у команді, уміло обробляти та аналізувати інформацію, визначати властивості і показники якості продукції, обгрунтовано формувати ціну виробів.

Використання кейсів практичного спрямування сприяє високому рівню засвоєння знань.