изображение_viber_2021-10-28_16-56-46-499

Chernihiv.IT Education Meetup

26 та 27 жовтня здобувачі освіти, які навчаються за освітньою програмою «Маркетинг» груп МК-6, МК-6/11 та МК-5, відвідали зустрічі, які організовували спеціалісти-айтішники компанії Chernihiv.IT. Формат Chernihiv.IT Education Meetup відбувся в онлайн-режимі.

26 жовтня темою meetup була «Нові тренди маркетингових комунікацій». Учасники зустрічі в неформальній обстановці обговорювали, що маркетинг – це професія в професії; що маркетингові комунікації – це емоції та довгострокові відносини хі споживачами; наголошували, на комунікаційних трендах сьогодення.

 

 

27 жовтня зустріч була присвячена темі «YouTube і просування корпоративного та особистого бренду», на якій основними спікерами були Олександр Рись, Анастасія Науменко та представники компанії SendPulse. Учасники meetup обговорювали особливості просування продукту за допомогою відео-хостингу, алгоритми створення та просування власного та корпоративного YouTube каналу, лайфхаки створення якісного відео та тренди YouTube.

 

Контент зустрічей був практичним, змістовним та корисним для майбутньої професійної діяльності здобувачів освіти коледжу