Відокремлений структурний підрозділ

Гостьова лекція на тему «Планування збуту продукції та планування персоналу і оплати праці» з представником ФГ «ГУДЛЕНД»

03.06.2024  Гостьова лекція на тему «Планування збуту продукції та планування  персоналу і оплати праці» з Тетяною САВЧЕНКО  – головний бухгалтер селянського фермерського господарства «ГУДЛЕНД». На гостьовій лекції були присутні викладачі ПЕТРОВСЬКА Вікторія, ПОПОВА Галина та здобувачі освіти освітньо-професійних програм Економіка та Фінанси банківська справа та страхування, груп ЕП-10 та ФБС-9.

Здобувачі освіти ознайомилися з діяльністю ФГ «ГУДЛЕНД».

Тетяною САВЧЕНКО розповіла про збуту продукції та планування  персоналу і оплати праці з практичної точки зору та запросила здобувачів групи ЕП-10 пройти виробничу практику в ФГ «ГУДЛЕНД».

Планування збуту – це процес визначення обсягів реалізації продукції за номенклатурою й асортиментом у плановому періоді на основі аналізу потреб споживачів, ринку збуту, конкурентоспроможності продукції.

В структурі загального плану підприємства важливе місце посідає план персоналу і оплати праці. Метою розроблення цього плану є визначення еко-номічно обґрунтованої потреби підприємства в персоналі й забезпечення його ефективного використання в плановому періоді.

Здобувачі освіти поставили цікаві запитання на які отримали змістовні відповіді.