Гостьова лекція на тему «Професійні компетентності ефективного працівника закладу ресторанного господарства» з працівниками ресторану «Княжий орден»
11.04.2024 року відбулася гостьова лекція на тему «Професійні компетентності ефективного працівника закладу ресторанного господарства» з працівниками ресторану «Княжий орден»: керівник – Рудник Зінаїда, шеф-кухар – Кривопала Алла, кухар – Проценко Валентина.
На гостьовій лекції були присутні викладачі та здобувачі освіти освітньо-професійних програм Харчові технології та Готельно-ресторанна справа, у кількості 50 осіб.
Здобувачі освіти ознайомилися з діяльністю ресторану «Княжий орден»: особливостями виробничого процесу, постачанням, обслуговуванням.
Лектори ознайомили з розподілом обов’язків між працівниками закладу, режимом роботи та вказали на необхідність володіння компетентностями: технологічними, аналітичними, інформаційно-комунікаційними та технічними.
Зазначили на важливості навчатися та самоудосконалюватися упродовж життя.
Відповідальні за організацію гостьової лекції – Людмила Ілляшенко та Галина Смирнова.