Відокремлений структурний підрозділ

ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ У ГАСТРОМАРКЕТІ WINETIME НА ТЕМУ «ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ ТА ВИРОБНИЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ГАСТРОМАРКЕТІВ».

Людмилою ІЛЛЯШЕНКО, з метою розширення знань здобувачів фахової передвищої освіти щодо організаційних особливостей роботи фудхолів та їх працівників, технологічних процесів виготовлення страв, принципів фудпейрінгу, особливостей організації гастровечорів 20 березня 2025 року організовано та проведено  гостьову лекцію у гастромаркеті WINETIME на тему «Особливості організаційної та виробничої діяльності гастромаркетів» для здобувачів фахової передвищої освіти груп ХТ-15, ХТ-16 освітньо-професійної програми Харчові технології.

Шеф-кухар WINETIME Анна СУПРУНЕНКО  повідомила, що фудхоли мережі WINETIME є альтернативою традиційним закладам ресторанного господарства та мають ряд значних переваг над ними. Фудхоли спроможні задовольнити смаки вибагливих та обізнаних споживачів, які знайомі з сервісом європейського рівня. У них реалізують надширокий асортимент високоякісних напоїв та страв, які готуються з елітних продуктів. Таке розмаїття продукції забезпечується за рахунок власної логістики. Команда професіоналів закладу допоможе зібрати тарілку делікатесів, підібрати вишуканий напій до страви, який доповнить її смак, відкрити устриці, посмажити морепродукти, рибу щойно з льоду чи стейк мармурової яловичини з власної ферми. Шеф-кухар та шеф-сомельє вдало реалізують принципи фудпейрінгу, організовують гастровечори, тематичні сніданки та різномантні дегустації.  Фудхол є просвітницьким центром, у якому гостей навчають поєднувати страви з напоями задля отримання гастрономічного задоволення. Споживати їжу на фудхолах мережі – це наче тур країнами світу.

Щиро дякуємо адміністрації гастромаркету WINETIME за гостинність та підтримку у підготовці майбутніх фахівців. Здобувачі отримали безцінний досвід, який сприятиме їхньому професійному зростанню.