Відокремлений структурний підрозділ

Гостьові лекції для здобувачів фахової передвищої освіти ОПП Маркетинг спеціальності 075 Маркетинг на тему «Від студентського життя до професійного успіху»

15 лютого та 29 лютого 2024 року в гр.МК-10 та МК-8(11) в рамках освітнього компонента «Вступ до фаху» в ролі запрошених гостей виступили випускниці коледжу Вероніка Позднякова та Лілія Денисенко відповідно.
Вероніка Позднякова розповіла здобувачам освіти про свій життєвий, освітній і професійний шлях після закінчення коледжу у 2021 році. Висвітлила особливості роботи маркетологом, оскільки вона працювала на даній посаді в компанії «Milky Pets Store», онлайн-маркеті, яка займається онлайн торгівлею лежаків для домашніх тваринок. Також вона поділилась своєю історією, як переїхавши в Естонію, стала асистенткою експерта будівельника в області будівництва огороджувальних конструкцій та дахів (компанія Katusemaailm OÜ) та займається маркетинговими проєктами в даній компанії.
Лілія Денисенко (випуск 2020 року) поділилась своєю історією на шляхом до SMM менеджерки. Разом зі здобувачами освіти розібрали кейс ведення сторінки в соц.мережах відомого бренду Cher17. Обговорили особливості контенту в мережі Instagram. Також Лілія висвітлила результати та ефективність smm-маркетингу.
Тема гостьових лекцій дозволила лекторкам-випускницям коледжу поділитися зі здобувачами освіти своїм досвідом переходу від навчання до кар’єри, обговорити виклики, з якими вони зіткнулися та розповісти про те, як освіти в коледжі допомогла їм досягти професійних цілей. Дівчата дали гарні поради і настанови здобувачам освіти для успішного навчання та початку роботу в сфері маркетингу.