изображение_viber_2023-12-15_18-07-48-383

Круглий стіл на тему «Правовий аналіз проблеми порушення, обмеження, забезпечення та захисту конституційних прав та свобод людини і громадянина в умовах російсько-української війни»

13.12. 2023 р до Міжнародного дня прав людини викладачами циклової комісії правових дисциплін було проведено круглий стіл на тему «Правовий аналіз проблеми порушення, обмеження, забезпечення та захисту конституційних прав та свобод людини і громадянина в умовах російсько-української війни». Доповідачами були Галуза Аліна, Проскурнича Вікторія (гр. ПР-14) з темою “Забезпечення і реалізація деяких соціальних прав в умовах російсько-української війни” (керівник Гречка Т.А.), Федан Олександр та Діброва Євгеній (гр.ПР-15) з темою ” Порушення, обмеження та забезпечення екологічних прав людини і громадянина в умовах російсько-української війни” (керівник Кобзар В.В.), Капиш Карина, Страх Вікторія (гр.ПР- 15) з темою ,,Реалізація та забезпечення сімейних прав в умовах воєнного стану ” (керівник Чумак Т.М.), Любим Ярослав (ПР-15) з темою «Правовий аналіз проблеми порушення, обмеження, забезпечення та захисту політичних прав та свобод громадянина в умовах російсько-української війни» (керівник Сокол Ю.Ф.), Ніколь Плескачевська (ПР-15) з темою «Реалізація економічних прав людини і громадянина у сучасних умовах» (керівник Савінова В.М.).
Доповідачі проявили навички самостійної пошукової діяльності та набули досвіду дослідницької роботи, використовуючі статистичні дані з сайтів державних органів та установ, результати соціологічних досліджень.