З 23 по 26 січня 2023 року проводилася атестація здобувачів фахової передвищої освіти відповідно до затвердженого розкладу шляхом дистанційної комунікації учасників освітнього процесу за допомогою засобів відеоконференції на платформі Google Meet.
Атестацію у вигляді кваліфікаційного іспиту успішно склали здобувачі фахової передвищої освіти випускних груп (ГР-7, ГР-9, ХТ-7, ХТ-9) у кількості 99 осіб.
За освітньо-професійною програмою Харчові технології здобувачі фахової передвищої освіти продемонстрували знання чинного законодавства України, що регламентує діяльність закладів ресторанного господарства; володіння фаховою термінологією; обізнаність в особливостях комплексної переробки сировини рослинного та тваринного походження, сучасних технологіях харчових виробництв та методиках проєктування рецептур інноваційних технологій виробництва продукції; знання вимог чинних в Україні та затверджених міжнародною системою НАССР нормативних документів щодо безпечності харчових продуктів; вміння застосовувати отримані знання для розрахунку ефективності та прибутковості закладів ресторанного господарства.
За освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа здобувачі фахової передвищої освіти продемонстрували знання чинного законодавства України, що регламентує діяльність готельно-ресторанного бізнесу; володіння фаховою термінологією; обізнаність в питаннях організації процесу обслуговування споживачів готельних послуг на основі використання сучасних інформаційних, комунікаційних і сервісних технологій та дотримання стандартів якості і норм безпеки; розуміння теоретичних та методологічних основ менеджменту, основних інструментів та методів управління готелями та ресторанами, а також методів мотивації персоналу; володіння іноземною мовою в різних видах мовленнєвої діяльності, лексикою та граматикою, що використовується у сфері готельно-ресторанного бізнесу.
Члени екзаменційних комісій відзначили достатній рівень результатів навчання здобувачів фахової передвищої освіти.