Лабораторна робота “Грузинська кухня” в групі ГР-7
15 жовтня проводилась лабораторна робота в групі ГР-7, студенти ознайомились з характеристиками грузинської кухні та приготували національні страви країни.
15 жовтня проводилась лабораторна робота в групі ГР-7, студенти ознайомились з характеристиками грузинської кухні та приготували національні страви країни.
*Відкрите заняття з дисципліни «Математика»*
Участь у ХXІІІ Всеукраїнській інтернет-олімпіаді на платформі «На Урок»*
ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО – ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «СУЧАСНІ КРИТЕРІЇ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ГОСПОДАРСЬКИХ ПРОЦЕСІВ В НЕСТАБІЛЬНИХ ЕКОНОМІЧНИХ УМОВАХ»
здобувачі фахової передвищої освіти освітньо-професійної програми 181 Харчові технології відвідали кафе-кондитерську мережі закладів «Львівська майстерня шоколаду» в Чернігові
семінар методичного об’єднання викладачів філологічних дисциплін закладів фахової передвищої освіти Чернігівської області «Філологічна освіта під час війни: ефективність та нові стратегії викладання»