Лабораторна робота “Грузинська кухня” в групі ГР-7
15 жовтня проводилась лабораторна робота в групі ГР-7, студенти ознайомились з характеристиками грузинської кухні та приготували національні страви країни.
15 жовтня проводилась лабораторна робота в групі ГР-7, студенти ознайомились з характеристиками грузинської кухні та приготували національні страви країни.
до Міжнародного дня боротьби з корупцією для здобувачів освіти освітньо-професійних програм Право та Соціальна робота (групи ПР-21 ПР-22, ПР-23, СР.-12, ПР-24) було проведено гостьову лекцію "Особливо
до Міжнародного дня волонтера серед студентів I курсу (БСО) було проведено конкурс есе з теми «Мій волонтерський досвід»
Здобувачі фахової передвищої освіти за освітньо-професійною програмою Харчові технології успішно захистили свої курсові проєкти
Після святкових днів здобувачі освіти нашого коледжу разом із інтеграційним театром «МІСТ» завітали до військового шпиталю, щоб подарувати тепло та підтримку нашим захисникам. Для військових була підг
ФОРУМ-ДІАЛОГ «ПАРТНЕРСТВО «БІЗНЕС-УНІВЕРСИТЕТ-ГРОМАДА» ЗАДЛЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ ЧЕРНІГІВСЬКОГО РЕГІОНУ»