Майстер-клас із приготування страв сучасної кухні: том ям, биті огірки, бургери, сендвічі та мусовий торт
10 жовтня 2025 року в рамках освітньо-професійних програм Харчові технології та Готельно-ресторанна справа для здобувачів освіти Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж економіки і технологій Національного університету «Чернігівська політехніка» було проведено майстер-клас із приготування страв сучасної кухні: том ям, биті огірки, бургери, сендвічі та мусовий торт.
Головним наставником заходу став військовослужбовець, в цивільному житті су-шеф ресторану китайської кухні «Китайський привіт», Олександр ЯРЕМЕНКО, який поділився власним професійним досвідом, сучасними техніками приготування та секретами поєднання інгредієнтів.
Захід мав на меті поглибити професійні компетентності студентів, розвинути їхню творчість та ознайомити з сучасними тенденціями у сфері кулінарного мистецтва.
Під час майстер-класу учасники мали можливість:
- ознайомитися з новими технологіями приготування та подачі страв;
- відпрацювати практичні навички з оформлення кулінарних виробів;
- дізнатися про секрети поєднання інгредієнтів та сучасні підходи до презентації страв.
Захід пройшов у дружній та натхненній атмосфері. Здобувачі освіти активно брали участь у процесі приготування, ставили запитання та ділилися власними кулінарними ідеями.
Завдяки майстер-класу усі учасники отримали цінний досвід та мотивацію до подальшого професійного розвитку.
Дякуємо Олександру ЯРЕМЕНКУ за співпрацю, обмін досвідом і вагомий внесок у професійне становлення майбутніх фахівців! Бажаємо нових творчих і професійних успіхів, невичерпної енергії та натхнення у справі, яку Ви любите! Дякуємо за цікаву і змістовну подію, що сприяє формуванню фахівців нового покоління у сфері харчових технологій!
Співорганізаторами майстер-класу стали викладачі коледжу Анна ПУСТОВОЙТ, Людмила ІЛЛЯШЕНКО, Ольга КАРТАК.