Відокремлений структурний підрозділ

МАЙСТЕР-КЛАС ІЗ ПРИГОТУВАННЯ ЗЕФІРУ

26 листопада 2025 року в рамках освітньо-професійних програм Харчові технології та Готельно-ресторанна справа для здобувачів освіти Відокремленого структурного підрозділу «Фаховийколедж економіки і технологій Національного університету «Чернігівська політехніка» було проведено майстер-клас із приготування зефіру.

Своїм унікальним досвідом та секретами майстерності поділилася Оксана КРАВЧЕНКО успішна випускниця ВСП «ФКЕТ НУ«Чернігівська політехніка».

Головною метою заходу було поглиблення професійних компетентностей здобувачів освіти, а також розвиток їхніх творчих здібностей та практичних навичок.

Здобувачі освіти проявили високу активність та зацікавленість, долучаючись до кожного етапу приготування.

Майстер-клас став джерелом цінного досвіду й потужної мотивації для професійного зростання всіх його учасників.

Дякуємо Оксані КРАВЧЕНКО, за блискуче проведення майстер-класу, за унікальну можливість ознайомлення з секретами та тонкощами приготування зефіру, які перетворили цей процес на справжнє мистецтво. Це була не просто демонстрація техніки, а й справжнє кулінарне свято та джерело професійного натхнення для всіх учасників.

Бажаємо невичерпної енергії, нових творчих успіхів та натхнення у справі!

Організаторами майстер-класу стали викладачі циклової комісії харчових технологій, готельно-ресторанної-справи та кейтерингу: Людмила ІЛЛЯШЕНКО, Галина СМИРНОВА, Ольга КАРТАК, Оксана ЄРМОЛЕНКО, Ольга ХОЛЯВКО.