МАЙСТЕР-КЛАС ІЗ ПРИГОТУВАННЯ ЗЕФІРУ
26 листопада 2025 року в рамках освітньо-професійних програм Харчові технології та Готельно-ресторанна справа для здобувачів освіти Відокремленого структурного підрозділу «Фаховийколедж економіки і технологій Національного університету «Чернігівська політехніка» було проведено майстер-клас із приготування зефіру.
Своїм унікальним досвідом та секретами майстерності поділилася Оксана КРАВЧЕНКО –успішна випускниця ВСП «ФКЕТ НУ«Чернігівська політехніка».
Головною метою заходу було поглиблення професійних компетентностей здобувачів освіти, а також розвиток їхніх творчих здібностей та практичних навичок.
Здобувачі освіти проявили високу активність та зацікавленість, долучаючись до кожного етапу приготування.
Майстер-клас став джерелом цінного досвіду й потужної мотивації для професійного зростання всіх його учасників.
Дякуємо Оксані КРАВЧЕНКО, за блискуче проведення майстер-класу, за унікальну можливість ознайомлення з секретами та тонкощами приготування зефіру, які перетворили цей процес на справжнє мистецтво. Це була не просто демонстрація техніки, а й справжнє кулінарне свято та джерело професійного натхнення для всіх учасників.
Бажаємо невичерпної енергії, нових творчих успіхів та натхнення у справі!
Організаторами майстер-класу стали викладачі циклової комісії харчових технологій, готельно-ресторанної-справи та кейтерингу: Людмила ІЛЛЯШЕНКО, Галина СМИРНОВА, Ольга КАРТАК, Оксана ЄРМОЛЕНКО, Ольга ХОЛЯВКО.












