На базі підприємства-стейкхолдера відбулося засідання робочої групи освітньо-професійної програми Харчові технології
30 квітня 2025 року з метою удосконалення змісту підготовки фахівців за спеціальністю Харчові технологіївідбулося засідання робочої групи циклової комісії харчових технологій, готельно-ресторанної справи та кейтерингу.
Особливістю цього засідання стало те, що воно проходило на базі підприємства-стейкхолдера — філії ТОВ «ТС ПЛЮС», гастромаркету WINETIME, що дало змогу поєднати теоретичне обговорення з реальними виробничими умовами.
У роботі взяли участь:
Людмила ІЛЛЯШЕНКО – керівник робочої групи, заступник директора з навчальної роботи, викладач-методист;
Галина СМИРНОВА – завідувач технологічного відділення;
Ольга ГОНЧАРОВА – викладач циклової комісії;
Ольга ДОЦЕНКО і Тетяна ОДЕРІЙ – здобувачки освіти ІІ курсу освітньо-професійної програми «Харчові технології»;
Дмитро СТОЛІНЕЦЬ – директор філії ТОВ «ТС ПЛЮС», стейкхолдер освітньо-професійної програми.
Під час засідання Людмила Ілляшенко повідомила про необхідність зміни галузі знань та спеціальності освітньо-професійної програми відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2024 року № 1021.
Обговорення відбулося у форматі активного діалогу між педагогами, здобувачами освіти та роботодавцем.
Серед ключових пропозицій:
За результатами обговорення вирішено включити оновлену мету до проєкту освітньо-професійної програми, оприлюднити документ для громадського обговорення на офіційному вебсайті Коледжу та врахувати пропозиції учасників засідання під час подальшого доопрацювання.
Засідання пройшло у конструктивній, партнерській атмосфері, сприяючи зміцненню взаємодії між закладом освіти та представниками бізнесу, а також підвищенню практичної спрямованості освітнього процесу.



