Відокремлений структурний підрозділ

Огляд-конкурс на кращу кімнату у гуртожитку

Закінчення навчального року — це завжди особливий момент, а вечірка у гуртожитку стала чудовим способом відсвяткувати цю подію разом зі всіма, хто мешкав і навчався поруч. Традиційно наприкінці червня було проведено огляд-конкурс на кращу кімнату у гуртожитку. Організаційний комітет визначив кращих та нагородив грамотами і заохочувальними призами:
за І місце – Білоуса Олексія, кімната № 316;
за ІІ місце – Конькова Євгена, кімната № 311.
За сумлінне виконання обов’язків Голови ради гуртожитку подяку оголошено Овсяковій Василині, за сумлінне виконання обов’язків відповідального за санітарний стан приміщень, турботу та чуйне ставлення до мешканців гуртожитку подяку оголошено Доценко Ользі, за сумлінне виконання обов’язків відповідального за дисципліну та правопорядок у гуртожитку подяку оголошено Костюченко Миколі.
Після офіційної частини, усі дружно смакували запашну каву, чай і солодощі. Під час вечірки вихователь гуртожитку Лариса Притиковська організувала і провела різноманітні ігри та конкурси, які не залишили нікого байдужими.
Ці спогади надовго залишаться в серцях і надихатимуть мешканців гуртожитку на нові досягнення у наступному навчальному році!