изображение_viber_2022-11-06_18-47-38-047

Онлайн інтенсив для маркетологів

В період з 25 по 28 жовтня 2022 року здобувачам освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою Маркетинг, спеціальності 075 Маркетинг, разом з викладачем маркетингових дисциплін Тетяною Примаченко випала нагода більш повно зануритись у маркетинг.
Компанія у галузі інформаційних технологій Cernihiv.IT проводила 4-денні онлайн-курси, які відкрили для присутніх маркетинг нового часу. Організатори інтенсиву підготували програму, яка була присвячена найбільш актуальним викликам українського ринку.
Здобувачі освіти на досвіді Серафими Молчанової (Marketing consultant at @valtech_ua) поглибились в світ івентів та ознайомились з методами збору донатів за їх допомогою.
Аліна Дикуха (Head of Digital Marketing at @sendpulse_careers) та Євгеній Кирієнко (Product marketing manager at SendPulse) поділились актуальними скілами та наборами інструментів маркетолога в новій реальності
Катерина Голобурда (Trade marketing manager at @evo.production), Ярослав Циганенко (CEO/Founder at @dotsplatform) та Олександр Рись (CMO at @prometeus.ua & Brand-ambassador at SendPulse) розповідали про SMM під час війни, про стратегії startups та методики розроблення антикризового маркетингу під час війни
Після проходження інтенсиву здобувачі освіти коледжу отримали сертифікати.