IMG-7479efb72b9c8b1c61eb0195c63220ad-V

ПІДСУМКИ НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ

Навчальна практика здобувачів освіти спеціальності 181 Харчові технології (групи ХТ-11 і ХТ-13) традиційно завершується екзаменом, під час якого вони демонструють рівень своєї практичної підготовки.

З 26 вересня по 06 жовтня здобувачі представляли на розгляд екзаменаційної комісії свої роботи, презентували технологію їх виготовлення і оформлення. Результати екзамену довели, що навіть в нелегких умовах дистанційного навчання наші майбутні технологи здатні досягати нових звершень і суттєво підвищувати свій кваліфікаційний рівень. Це підтверджує те, що переважна більшість продемонстрованих робіт було оцінено на «відмінно».

ВІТАЄМО здобувачів освіти і бажаємо їм подальших успіхів і творчих досягнень!