Відокремлений структурний підрозділ

Проведення атестації здобувачів фахової передвищої освіти денної форми навчання за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа

У  Відокремленому структурному підрозділі «Фаховий коледж економіки і технологій Національного університету «Чернігівська політехніка» 18-19 червня 2025 року була проведена атестація здобувачів фахової передвищоїосвіти денної форми навчання за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа освітнього-професійного ступеня фаховий молодший бакалавр.

Відповідно до наказу ВСП «ФКЕТ НУ «Чернігівська політехніка» від 31.12.2024 р. № 93«Про створення щорічних екзаменаційних комісій» для проведення кваліфікаційного іспиту у здобувачів фахової передвищої освіти випускних груп 2024-2025 н.р. денної форми навчанняосвітньо-професійної програми Готельно-ресторанна справа (групи ГР-13, ГР-14, ГР-14/11) створена екзаменаційна комісія у складі:

голова ЕК: Дмитро СТОЛІНЕЦЬ директор філії ТОВ «ТС ПЛЮС» у м. Чернігові

члени ЕК: провідні спеціалісти ВСП «ФКЕТ НУ «Чернігівська політехніка»:

1. Ольга ГОНЧАРОВА

2. Аліна СМАГЛЮК

3. Антон САВІНОВ  

До кваліфікаційного іспиту, що проводився  18 та 19 червня 2025 року,  було допущено 43здобувача фахової передвищої освіти денної форми навчання за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа, які в повному обсязі виконали навчальний план, індивідуальний план здобувача освіти, відпрацювали та захистили звіти з виробничої практики. Екзаменаційна комісія визначила високий та достатній рівень підготовки здобувачів фахової передвищої освіти за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа, що відповідає вимогам фахових компетентностей.

За результатами кваліфікаційного іспиту «відмінно» отримали 12 здобувачів, «добре» 9 осіб, «задовільно» отримали 22 здобувача.

Диплом з відзнакою підтвердили 5 здобувачів фахової передвищої освіти:

група ГР-13 – Анастасія Заєць, Вікторія Павлусенко, Ксенія Сівко, Єлизавета Хмеленко;

група ГР-14 – Софія Харченко.

Циклова комісія харчових технологій, готельно-ресторанної справи та кейтериингу, педагогічний колектив коледжу вітають випускників та бажають професійних досягнень!