Відокремлений структурний підрозділ

Спортивно-оздоровчий захід «День здоров’я»

Щороку до Міжнародного дня студентського спорту, в рамках проведення Олімпійського уроку, з метою популяризації спорту та здорового способу життя, в коледжі відбувається спортивно-оздоровчий захід «День здоров’я». 19 вересня 2024 р. здобувачі освіти першого року навчання виборювали перемогу в веселих конкурсах та спортивних змаганнях. Урочисто розпочався День здоров’я з вітального слова голови студентської ради коледжу Вікторії Страх, яка побажала усім відмінного самопочуття, нових перемог, радості і задоволення від спортивних занять. Ольга Діденко, представник міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Олімпійського осередку в Чернігівській області, провела перед змаганнями руханку, з метою розминки м’язів і суглобів. Після руханки всі учасники вишикувались для представлення своїх команд і гасел. Участь у заході взяли 7 команд економічного, технологічного та правового відділень і команда викладачів. Рухові активності пройшли у дружній атмосфері зі спортивним запалом.

За результатами змагань:

🏆 І місце виборола команда «Прокурори»;

🏆 ІІ місце – команда «Чемпіони»;

🏆 ІІІ місце – розділили команди «TWO STEPS FORWARD» та «Викладачки».

Переможцям вручили грамоти та солодкі призи. Всі інші учасники заходу отримали солодощі за активну участь і грамоти за жагу до перемоги.

Дякуємо всім учасникам за активну позицію і підтримку Олімпійського руху, а організаторам – за чудовий спортивний та патріотичний захід.