Святкова програма “Мастершеф. Професіонали.”
День працівників харчової промисловості – це свято з давньою історією. В Україні це свято відзначають щорічно у третю неділю жовтня, а Міжнародний день кухара і кулінара в календарі професійних свят цього року припадає на 20 жовтня. У багатьох з нас ці професії найчастіше асоціюються з ресторанним бізнесом, адже саме там зосереджені і висока майстерність, і вміння найкращих представників цих професій. Але це не просто професії, багато хто і цілком справедливо називають це мистецтвом. До професійного свята циклова комісія технологічних дисциплін підготувала святкову програму “Мастершеф. Професіонали.”. Здобувачі освіти спеціальностей 181 Харчові технології та 241 Готельно-ресторанна справа
змагалися за перемогу в конкурсах на кмітливість, спритність, професійність і кулінарну майстерність. Команда “Freedom” (група ГР – 11) здобула перемогу, ІІ місце посіла команда “Хвоя” (група ХТ – 11) і ІІІ місце – команда “Бордо” (група ХТ – 11). Глядачі і учасники заходу отримали задоволення і позитивний заряд енергії на подальші професійні здобутки!