Відокремлений структурний підрозділ

Тренінг «Формування компетентностей щодо створення різнорівневих тестових завдань на платформі дистанційного навчання Moodle»

10 жовтня 2024 року Ірина Ющенко організувала та провела тренінг для викладачів коледжу на тему «Формування компетентностей щодо створення різнорівневих тестових завдань на платформі дистанційного навчання Moodle».

Метою тренінгу було: поглибити теоретичні знання та практичні навички учасників у сфері створення різнорівневих тестових завдань на платформі дистанційного навчання Moodle, з метою підвищення ефективності їхньої педагогічної діяльності; удосконалити компетентності учасників у розробці та використанні різноманітних тестових завдань для  оцінювання знань здобувачів фахової передвищої освіти за допомогою платформи Moodle.

Різнорівневі тестові завдання – це методика оцінки знань здобувачів освіти, яка передбачає використання завдань різної складності і рівня вимог. Основна ідея полягає в тому, щоб визначити рівень підготовки здобувачів освіти на основі їх відповідей на завдання, які варіюються від простих до складних.

Різнорівневі тестові завдання є потужним інструментом для оцінки знань, стимулювання розвитку критичного мислення і адаптації освітнього процесу до індивідуальних потреб здобувачів освіти.