Відокремлений структурний підрозділ

Участь у вебінарах викладача циклової комісії фінансово-економічних дисциплін Тетяни Білоокої та здобувачів фахової передвищої освіти освітньо-професійної програми Маркетинг групи МК-7

В лютому місяці викладач циклової комісії фінансово-економічних дисциплін Тетяна Білоока та здобувачі фахової передвищої освіти освітньо-професійної програми Маркетинг групи МК-7 Владислав Демченко, Анастасія Кравченко, Юлія Кремчанін, Єлизавета Малишева, Юлія Минько, Валерія Стах та групи МК-9 Тетяна Легкобит, Тетяна Пилипенко, Ніна Шкалаберда взяли участь у вебінарах «YouTube 2024: Злам Алгоритмів для Бізнесу та Особистого Бренду!» та «Основні інструменти просування інтернет магазинів та офлайн сервісів» від компанії SendPulse

На вебінарі «YouTube 2024: Злам Алгоритмів для Бізнесу та Особистого Бренду!» було розглянуто: як оновився алгоритм Youtube у 2024 році, як багатомовне аудіо та AI змінюють правила гри, контент стратегія Hero-Hub-Help-Hype-Action, як просувати бізнес канали/подкасти/інтерв’ю.

Спікером зустрічі виступив В’ячеслав Юренко. Засновник 4Limes. Має 9 років досвіду роботи з Youtube. Досвід роботи з клієнтами з 32 країн. 15 років у маркетингу.

На вебінарі «Основні інструменти просування інтернет магазинів та офлайн сервісів» було розглянуто: як варто почати просування інтернет-магазину з нуля, як масштабувати результати для інтернет-магазину, можливості для просування офлайн бізнесу за допомогою інтернет-реклами.

Спікером зустрічі виступив Михайло Клячко. Підприємець, практикуючий маркетолог, засновник mnews.agency, сертифікований спеціаліст Google та Meta.

Дякуємо організаторам та спікерам за цікаву і змістовну інформацію!