Відокремлений структурний підрозділ

Відкрите заняття з дисципліни «Податкова система»

28 листопада 2023року відбулося відкрите заняття викладача Галини ПОПОВОЇ з дисципліни «Податкова система» для здобувачів освіти 3-го курсу спеціальності 051 Економіка, гр. ЕП-10.

Присутні: Людмила ІЛЛЯШЕНКО, Світлана БУРДЮГОВА, Вікторія ПЕТРОВСЬКА, Ірина ШУМСЬКА, Тетяна БІЛООКА, Ірина МУЗИЧКО.

Метою заняття на тему: «Ведення та подання податкової звітності до уповноважених органів засобами телекомунікаційного зв’язку» було, заповнення та подання податкової звітності полягає в тому, щоб надати контролюючому органу інформацію про розрахунки платника податку з бюджетом, суми доходів та витрат, а також про виправлення самостійно виявлених помилок у раніше поданих деклараціях. Податкова звітність є одним з основних обов’язків платника податку, що приписує йому Податковий кодекс України.

При проведенні відкритого заняття викладач дотримувалась принципу доступності і новизни  у структурі та обсязі  навчального матеріалу, його оптимальній кількості. Візуалізація навчальної інформації за допомогою слайдів  сприяла ефективному засвоєнню матеріалу, забезпечувала різні форми педагогічної підтримки здобувачів.

Викладач показала себе як хороший фахівець та вмілий організатор. На занятті було створено атмосферу доброзичливості і взаємоповаги.

Заняття було проведене на високому педагогічному рівні й одержало схвальні відгуки.