Відокремлений структурний підрозділ

Відкрите заняття з дисципліни «Технологія приготування їжі» на тему «Солодкі страви» у групі ГР-13

22 листопада 2024 р. Гончарова Ольга Василівна провела відкрите заняття з дисципліни «Технологія приготування їжі» на тему «Солодкі страви» у групі ГР-13.

Присутні: Ілляшенко Л. О., Смирнова Г. М., Смаглюк А. І., Картак О. В.

Мета заняття: оволодіти навичками приготування солодких страв; набути навичок з використання обладнання та інвентаря при приготуванні солодких страв; засвоїти правила подавання та методику оцінювання якості солодких страв.

Під час відкритого заняття здобувачі фахової передвищої освіти готували солодкі страви за технологічними картками. Викладачка ознайомила здобувачів освіти з особливостями технології приготування страв, оформленням та їх подаванням; нагадала правила санітарії та безпеки життєдіяльності, яких необхідно дотримувались під час приготування.

Присутні викладачі високо оцінили роботу Гончарової Ольги Василівни, відмітили, що заняття проведено на високому методичному та професійному рівні.

Здобувачі фахової передвищої освіти працювали з дотриманням правил санітарних норм та продемонстрували високий рівень підготовки, творчий підхід до приготування, оформлення та подавання страв.