Відокремлений структурний підрозділ

Відкрите заняття з дисципліни «Вища математика» на тему «Матриці і визначники»

27 лютого 2023 року викладачем Шумською Іриною Володимирівною було проведено відкрите заняття з дисципліни «Вища математика» на тему «Матриці і визначники». У відкритому занятті приймали участь здобувачі освіти груп ЕП-10 та ФБС-9.

Здобувачі освіти були ознайомлені з основними поняттями та категоріями даної теми. Мета заняття була звернути увагу здобувачів на значення та застосування матриць і визначників в економічній сфері, а також при подальшому вивченні курсу Вищої математики.

Загалом заняття було проведене в атмосфері активної взаємодії. У ході обговорення нового матеріалу викладач активувала знання здобувачів, набуті у заняттях з курсів Математики, Статистики, а також з курсу Інформатики, стимулювала їх до логічних міркувань та порівнянь, до вираження власної думки.

Викладач показала себе як фахівець та вмілий організатор. Їй властиві виразність вимови, уміння утримувати увагу здобувачів освіти протягом усього лекційного заняття та уважно реагувати на висловлювання здобувачів. На занятті було створено атмосферу доброзичливості і взаємоповаги.