изображение_viber_2023-02-17_12-58-35-395

Відкрите заняття з історії

16 лютого 2023 року викладач Жостка Алла Миколаївна провела відкрите заняття з інтегрованого курсу «Історія: Україна та світ» у групі ПР-13. Тема заняття: «Повсякденне життя радянської людини доби «Перебудова» (1985-1991 рр.).

Присутні на занятті: Ілляшенко Л.О., Бурдюгова С.І., Савенко І.В., Сокол Ю.Ф., Молчаненко О.В., Пустовойт А.В.

Структура заняття відповідала поставленим цілям та завданням. Головний акцент викладач зробила на повсякденність людини в часи «Перебудови», тим самим перенесла здобувачів освіти в 1985-1991 рр.

Темп заняття динамічний та продуктивний. Атмосфера була сприятлива для засвоєння знань. Розповідь викладача була емоційна з наведенням прикладів з власного досвіду та проведення паралелей із сучасним життям.

Заняття було побудоване на аналізі історичних подій, документів, фотографій. Викладач використала різні прийоми та форми роботи. Розповідь супроводжувалася презентацією, фотографіями, уривками творів, відеофільмами, карикатурами. Все було логічно поєднано та якісно презентовано.

Завдяки використанню різних методів та прийомів навчання здобувачі освіти засвоїли матеріал, аналізують історичні події та готуються провести дослідження на задану тему.

Заняття пройшло на високому методичному рівні та отримало схвальні відгуки колег.