изображение_viber_2024-02-01_13-59-40-639

Вручення дипломів фахового молодшого бакалавра здобувачам освіти технологічного відділення

31 січня 2024 року відбулося урочисте вручення дипломів фахового молодшого бакалавра здобувачам освіти технологічного відділення.

Дорогі випускники!

Із року в рік ми говоримо, що роки навчання в коледжі – це найкращі роки юності! Але на вашу студентську долю випали важкі випробування та перешкоди: COVID із його карантинами, дистанційне навчання та найстрашніше це – війна. Хтось із вас здобував освіту далеко від дому, хтось в підвалі… Часто без нормального зв’язку, без світла, під звуки вибухів ракет та сирен повітряної тривоги. Навіть урочистості вручення дипломів довелося частково проводити в укритті. Незважаючи на усі перешкоди, ви продемонстрували, що є справжніми українцями. Ви – приклад нашої молоді, що може досягти успіху навіть у найскладніші часи.

Перегорнуто сторінку студентських літ, і перед вами чистий аркуш. Заповніть його без помилок, так як навчали ваші викладачі. Кожен із вас має свою мрію. Цінуйте її, боріться за неї і нехай поруч з вами крокують віра, надія і любов. Сьогодні для кожного українця  найзаповітніша мрія – перемога! Пам’ятайте, ця перемога і майбутнє нашої держави залежить від кожного з вас! В добру путь випускники! Хай щастить!