Відокремлений структурний підрозділ

Випуск 2024 року спеціальність 231 Соціальна робота

17 червня 2024 року було проведено атестацію здобувачів фахової передвищої освіти групи СР-9 спеціальності 231 Соціальна робота.

До кваліфікаційного іспиту з фаху було допущено 11 здобувачів фахової передвищої освіти.

За результатами можна зробити висновок, що здобувачі фахової передвищої освіти у достатньому обсязі засвоїли необхідний матеріал з технологій та методик соціальної роботи, специфіку соціальної роботи з окремими групами клієнтів, роботу центрів соціальної підтримки та допомоги різним категоріям сімей з дітьми та неблагополучним сім’ям.

Здобувачі фахової передвищої освіти добре орієнтуються в теоретичних питаннях з теорії соціальної роботи та практичної роботи з різними категоріями клієнтів,  засвоїли основні принципи та форми соціальної роботи, її функції, цінності та етику.

Здобувачі фахової передвищої освіти групи СР-9  склали атестацію на «відмінно» – 3 особи, на «добре» – 4 особи , на «задовільно» – 4 особи.

За результатами кваліфікаційного іспиту з фаху  здобувачам фахової передвищої освіти присуджено освітньо-професійний ступінь фаховий молодший бакалавр за освітньо-професійною програмою Соціальна робота.