Відокремлений структурний підрозділ

Випуск 2024 року спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа

З 19 по 21 червня 2024 року було проведено атестацію здобувачів фахової передвищої освіти групи ГР-11, ГР-12, ГР-15 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа.

До кваліфікаційного іспиту з фаху було допущено  здобувачів фахової передвищої освіти: група ГР-11 – 22 особи, група ГР-12 – 21 особа, група ГР-15 – 18 осіб.

За результатами атестації можна зробити висновок, що здобувачі фахової передвищої освіти у достатньому обсязі засвоїли матеріал з організації обслуговування, технології виробництва кулінарної продукції та основ менеджменту.

Здобувачі фахової передвищої освіти добре орієнтуються у змісті освітніх компонентів, що є критично важливими для їхньої професійної підготовки; знають чинне законодавство України, що регулює  діяльність готельно-ресторанного бізнесу;  володіють принципами та методами організації обслуговування гостей в закладах готельно-ресторанного господарства; орієнтуються стосовно питань стандартів обслуговування, основ сервісної культури та етикету; розуміються на складанні меню та організації харчування, а також у технологіях обслуговування

За результатами кваліфікаційного  іспиту з фаху атестовані:

в груп ГР-11 –  22 здобувачі, з них  на «відмінно» – 7 осіб, на «добре» – 7 осіб, на «задовільно» – 8 осіб;

в групі ГР-12 – 21 здобувач, з них  на «відмінно» – 2 особи, на «добре» – 10 осіб, на «задовільно» – 9 осіб;

в групі ГР-15 – 18 здобувачів, з них на «відмінно» – 4 особи, на «добре» – 6 осіб, на «задовільно» – 8 осіб.

Дипломи з відзнакою отримали:

в груп ГР-11 – Бородавка Софія, Лошак Юлія, Силенко Ірина, Тюрин Вікторія;

в групі ГР-12 – Примачок Діана;

в групі ГР-15 – Буякова Марія.

За результатами кваліфікаційного іспиту з фаху  здобувачам фахової передвищої освіти присуджено освітньо-професійний ступінь фаховий молодший бакалавр за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа.