IMG-ec1bf7277cfa777f588166fd6437e2e7-V

ВИВЧАЄМО ОРГАНІЗАЦІЮ ВИРОБНИЦТВА ТА ПРОДАЖУ

11 вересня 2024 року здобувачі освіти груп ХТ-12, ХТ-12/11 і ГР-16 разом із керівництвом коледжу та викладачами фахових дисциплін відвідали торговельно-виробниче підприємство «Сільпо» у місті Чернігові.

Мережа Сільпо є одним з лідерів українського ринку продовольчого рітейлу, адже вона налічує близько 300 супермаркетів, а товарообіг наближається до 60 млрд грн. Сільпо є частиною групи Fozzy, яка займає друге місце серед українських продовольчих рітейлерів за обсягами продажів та торгівельною площею. У місті Чернігові працюють уже чотири магазини мережі.

Площа магазину у ТРЦ Hollywood складає 1200 м2. Асортимент орієнтований переважно на продукти харчування, хоча в магазині є також багато допоміжних товарів – побутова хімія, іграшки, а також дрібна побутова техніка.

Під час екскурсії здобувачі освіти мали можливість відвідати пекарню і ретельно ознайомитися із основними процесами виробництва фірмових хлібобулочних виробів. Також керівники магазину запросили відвідати інші окремі виробничі цехи, такі як овочевий, м’ясний та рибний. Особливу зацікавленість у здобувачів освіти викликало відвідування цеху із виробництва піци, де вони мали можливість здійснити дегустацію цієї популярної страви. Було приємно спостерігати за роботою сучасного і функціонального обладнання, яке дає можливість не лише раціонально використовувати працю робітників, але й виготовляти смачні і досконалі продукти для максимального задоволення потреб споживачів.

Ми дуже вдячні нашому постійному стейкхолдеру ТОВ «Фоззі-Фуд» за пізнавальну і корисну екскурсію і щиро бажаємо їм успіхів і процвітання!