Відокремлений структурний підрозділ

Ярмарок вибіркових освітніх компонентів

04-06 березня 2024 року у Відокремленому структурному підрозділі «Фаховий коледж економіки і технологій» НУ «Чернігівська політехніка» пройшов Ярмарок вибіркових освітніх компонентів.

Відповідно до Закону України Про  фахову передвищу освіту здобувачі освіти мають право формувати індивідуальну освітню траєкторію, самостійно обираючи освітні компоненти у межах, передбачених відповідною освітньо-професійною програмою та навчальним планом, в обсязі, що становить не менше 10 відсотків загальної кількості кредитів ЄКТС.

Здобувачі фахової передвищої освіти 1-3 курсів змогли ознайомитися з освітніми компонентами блоків «Soft Skills» та «Підприємницькі навички» які будуть викладатися у 2024/25 навч. рр.

Під час онлайн-презентацій вибіркових освітніх компонентів здобувачі освіти  познайомилися з викладачами та отримали інформацію щодо мети та наповнення курсів, компетентностей, які вони отримають в результаті вивчення.

Сподіваємось, що подібні заходи стануть здобувачам освіти в нагоді та допоможуть зробити правильний вибір в частині формування власної освітньої траєкторії навчання.

Запис Ярмарку вибіркових освітніх компонентів-2024 буде розміщено на сайті Коледжу.