Відокремлений структурний підрозділ

Захист курсових робіт з дисциплін «Планування та організація діяльності підприємства» та «Банківські операції» спеціальностей Економіка і Фінанси банківська справа та страхування

16 квітня 2024 року відбувся в on-line режимі захист курсових робіт з дисциплін «Планування та організація діяльності підприємства» та «Банківські операції» спеціальностей Економіка і Фінанси банківська справа та страхування.

Захист проводився  комісією у складі:  ПЕТРОВСЬКА Вікторія, завідувач економічного відділення, ПОПОВА Галина, голова циклової комісії фінансово-економічних дисциплін та КОШОВА Анастасія, викладач першої категорії.

Виконання і захист курсової роботи дозволяють визначити рівень теоретичної і практичної підготовки студентів, їх вміння самостійно працювати з  джерелами, правильно аналізувати та узагальнювати навчальний матеріал. При написанні курсової роботи здобувачі освіти послуговувалися нормативною та довідковою літературою.

Захист відбувався по черзі в двох групах ЕП – 10 та ФБС – 9 з застосуванням міжпредметних зв’язків з використанням розроблених матеріалів для мультимедійної презентації.

Здобувачі освіти продемонстрували вміння: самостійно опрацьовувати значні обсяги літературних джерел за темою дослідження, аналізувати та узагальнювати отриману інформацію, використовувати набуті теоретичні знання на практиці, формувати власні висновки та пропозиції.

В період захисту курсових робіт здобувачі висвітлювали основні завдання, обґрунтували обрану тему і мету виконання курсової роботи, аналізували виробничо-економічні показники діяльності підприємств, наводили приклади власних розрахунків, рекомендацій відповідно до теми курсової роботи, робили чіткі висновки та пропозиції, які спрямовані на поліпшення діючих технологій виробництва на підставі  кращого виробничого досвіду.

З найкращими доповідями та презентаціями під час захисту курсової роботи виступили: БАЛУБА Альона, КУКУЮК Кіра, КВАСНІКОВА Яна, ПАРХОМЕЦЬ Аліна, ПУШЕНКО Марія, ХОМЕНКО Вікторі, ВЕРЕМІЙ Катерина, ЄРЕМА Костянтин, КОНЬКОВ Євген, ЧЕРНА Єлизавет, ШЕВЧЕНКО Поліна, ЩЕРБАК Вікторія.

Загалом можна сказати, що всі здобувачі на достатньому рівні захистили свої курсові роботи, не дивлячись на умови дистанційного навчання під час воєнного стану. Тому можемо привітати їх з успішним захистом курсової роботи та побажати успіхів та легкого, а головне успішного складання сесії.