изображение_viber_2023-12-18_13-35-40-387

Захист звітів з виробничої практики здобувачів освіти IV курсу освітньо-професійної програми Готельно-ресторанна справа (групи ГР-8)

Виробнича  практика  логічно  завершує  процес теоретичного навчання та сприяє формуванню професійно значимих умінь та навичок,  психологічної  готовності  до  виконання  обов’язків  на  робочих місцях  підприємств  готельного  та ресторанного господарства.

12.01.2024 р. відбувся захист звітів з виробничої практики в групі ГР-8.

Здобувачі освіти звітували про результати проходження практики у формі презентацій, в яких аналізували основні аспекти діяльності готельного підприємства та закладу ресторанного господарства, згідно з програмою виробничої практики. Для виконання програми виробничої практики були обрані провідні підприємства готельно-ресторанного профілю, зокрема готелі Optima Collection Чернігів, «Riverside», КП ГТК «Придеснянський», спа-готель «ШишкіNN», готельно-ресторанний комплекс «Biruza Club», «Бреч», бізнес-готель «Алфавіто», готелі «Леополіс» та «SHERLOCK HOLMES» тощо.

В процесі захисту практики здобувачі освіти підтвердили знання здобуті під час всього періоду навчання, засвідчили високу обізнаність у питаннях практичної організації готельного і ресторанного бізнесу, виявили проблеми, зумовлені сучасними кризовими умовами в Україні, розробили цікаві рекомендації щодо оптимізації розвитку підприємств. У більшості здобувачів освіти групи ГР-8 знання з теоретичного курсу та виробничої практики підкріплені досвідом роботи у закладах готельно-ресторанного профілю.