Відокремлений структурний підрозділ

ЗАХИСТ ЗВІТІВ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА», ГРУП ГР-7, ГР-9

Практична  підготовка  здобувачів освіти за ОПП «Готельно-ресторанна справа»  є обов’язковою складовою частиною освітнього процесу підготовки фахівців для  сфери  гостинності.  Виробнича  практика  логічно  завершує  процес теоретичного навчання та сприяє формуванню професійно значимих умінь та навичок,  психологічної  готовності  до  виконання  обов’язків  на  робочих місцях  у  підприємствах  готельного  та ресторанного господарства.

16.01.2023 р. відбувся захист звітів з виробничої практики в групах ГР-7 та ГР-9. Кожен із доповідачів підготував цікаву презентацію-звіт про місце проходження своєї практики, виробничі потужності підприємства та перелік робіт, у яких брав участь. Майбутні фахівці готельно-ресторанної справи продемонстрували творчий та креативний підхід, внесли доцільні, влучні пропозиції щодо покращення роботи закладів готельного та ресторанного господарства. Результати проведеного захисту ще раз доводять, що наші майбутні фахівці готельно-ресторанної справи мають високі знання, володіють професійними навиками, а головне – стали досвідченими фахівцями та затребуваними спеціалістами на ринку праці.