Залучення професіоналів-практиків до викладання дисципліни «Організація роботи сомельє» на освітньо-професійній програмі Харчові технології
На освітньо-професійній програмі Харчові технології до викладання дисципліни «Організація роботи сомельє» залучено Дмитра Столинця – директора магазину WINETIME Чернігів. Маючи багаторічний досвід роботи на посаді сомельє, Дмитро люб’язно ділиться знаннями, практичними навичками, фаховими компетентностями зі студентами груп ХТ-5, ХТ-6. Здобувачі фахової перед вищої освіти отримали сучасну, актуальну інформацію про роботу сомельє. Дізналися багато нового про енологію, ампелографію, терруар, апелласьйон, ремюаж, мацерацію, крю, кюве, кас. Ознайомилися з асортиментом брендових напоїв Італії, Іспанії, Франції, Португалії, Німеччини та інших країн світу, а також дізналися про еногастрономічні тренди 2021 року. Студенти задоволені співпрацею з креативним, сучасним, обізнаним професіоналом.